En dag vid stranden..

Vi har haft helt fantastiskt fint väder hela helgen. Så i söndags åkte hela familjen inklusive hundar till stranden för att äta kvällsmat där. Sämre utsikt kan man ju ha om man säger så. Vilken solnedgång!! Det blir ett lite magiskt ljus när man fotograferar i ett sådant sken.
Varma kramar/Lotta


Mitt kök...

Jag trivs i mitt lilla kök men jag drömmer om ett jätte kök där man kan samlas många & laga mat utan att trampa på varandra. Det är ju ändå så att det är köket alla dras till, så varför inte ha ett kök som får gästerna att känna sig riktigt välkomna istället för..ursäkta jag ska nog gå här ifrån!;) Inte helt överraskande kanske så vet jag precis hur mitt stora dröm kök skulle se ut! Men men..det är många projekt innan dess. Den söta lilla hönan är köpt i den ny öppnade inredningsbutiken La passion i Munka ljungby.

Varma kramar/Lotta

En välkomnande känsla..

Det är alltid trevligt med en varm välkomnande känsla redan vid ytterdörren. Man skapar ju faktiskt också en förväntan & en känsla av vad man kan mötas av på insidan. Det behövs inga storverk för att göra en entrè välkomnande. Några vackra krukor med säsongens blommor en söt krans på dörren & kanske några fina ljuslyktor. Den fina stålkorgen (från Bostället sköna ting) har jag fyllt med äpplen. Spannen kommer från Blomsterlandet.
Varma kramar/Lotta

Höstens vackra färger..

Har tagit lite höst kort i dag. Lite från min örtagård & runt om i trädgården. Odlingsbänken har onekligen fungerat bra. Den är helt översållad med örter & kryddor. Vi brukar lägga alla äpplena som faller ner på ett ställe i trädgården, & dit går sedan rådjuren för att äta hela vintern. Fick handlat lite smått & gott på min lilla runda i dag. Ska försöka att få till lite bilder i morgon! Nu väntas lite god mat med familjen!

Varma kramar/Lotta

Fredagsmys hos mig..

Äntligen fredag & jag har en hel oplanerad helg framför mig!! Härligt att bara göra precis vad man känner. Ska nog besöka Bostället sköna ting som börjar sin rea i morgon. Sedan har det i dag öppnat en ny inredningsbutik mellan Ängelholm & Munkaljungby som heter La passion. Givetvis måste man ju kolla in vad dom har att erbjuda. Efter detta ska jag gå en låång härlig promenad med vovvarna på stranden! OJ..verkar inte som om min helg var så där jätte oplanerad i alla fall..:)) Bjuder på lite fredagsmys bilder från mitt lilla hem. Bilden med änglarna är ett bra tipps som jag gärna delar med mig av. Brukar köpa stora blockljus på IKEA & skriver ut söta små bilder från nätet, som man sedan sätter fast med ett grovt snöre eller fint band. Superfin att göra några stycken & sätta i en liten grupp på bordet!Varma kramar/Lotta

Mina älskade hundar..

Min underbara lilla valp har nu blivit tre månader. Det funkar väldigt bra mellan båda vovvarna. I helgen är det stor hundutställning på Sofiero & DET kan man ju inte missa!!;)

Tannaz kommer från kennel Barakisch & dom har tre valpar kvar som letar efter
ett eget hem!

We still have som available puppies due to late concellations. Proud parents are Ch. Dadaelis Nile of Tazillah & Ch Barakisch Qabil Advie.

Detta är en av valparna som behöver ett hem
www.saluki.nu
Varma kramar/Lotta


Harmoni..

Tänk vad det i dagens stressade samhälle kan vara svårt att få till lite harmoni. Vi är hela tiden på väg till något, brottom brottom!! Ibland får man helt enkelt ta sig själv i kragen & bara tillåta sig att "bara vara"! Att en så enkel sak nästan är en lyxgrej 2011...var är vi på väg!? Jag har verkligen fått mig en tankeställare & försöker verkligen att leva ett lugnare liv..man har ju trotts allt bara ett!

♥Lev lugnt–Lev väl♥


Varma kramar/Lotta

Älskade blommor..

Visst är det underbart att ibland kunna lyxa till det med lite färska snittblommor! I dag bjuder jag på lite bilder från några olika blomsterkreationer. Hoppas ni nästan kan känna doften..
Varma kramar/Lotta

Övervåningen i mitt lilla hus..

Vi har sanerligen inget stort hus, men här finns det vi behöver. När vi renoverat & byggt om har vi sett till att utnyttja varje liten vrå. I vårt sovrum har vi tex. byggt stora utdragslådor (se översta bilden) som sträcker sig ända in till väggens slut där det är snedtak. I hallen har vi byggt en mindre klädkammare (se andra bilden) för att även där utnyttja snedtaket. Har inte satt dörrar utan bara hängt upp helt enkla knytbandslängder som skydd för insyn.


Här bor min lilla prins. Har gjort sängen som en
stor härlig soffa att kasta sig i eller bara mysa & ta det lungt.

Tänk till en extra gång..så får saker & ting bättre plats!


Varma kramar/Lotta

Mitt lilla skåp..

Har ändrat lite i mitt skåp. Har alltid dom små dörrarna på glänt & dekorerar lite efter årstiderna. Funderar ibland på att måla om det till vitt...men jag tror faktiskt att det gör sig bäst som det är! Vad tycker ni?? Jag är ju väldigt förtjust i madonnor, änglar & kors. Det återkommer hela tiden i min inredning.


Varma kramar/Lotta

Ljus i mitt hus..

Ni som följer mig vet ju redan att jag älskar levande ljus!:) Tycker både att det ger ett lugn samtidigt som det är väldigt vackert & ger ett behagligt ljus! Brukar åka till IKEA & bunkra upp inför vintern!;) Det grå ljusfatet har jag köpt på Blomsterlandet & dom söta små tändsticksaskarna har jag gjort själv genom att skriva ut fina små bilder från datan. Enkelt & kul pyssel som även är en bra liten gåbortspresent!

 

 

Varma kramar/Lotta

 

 


 


Follow my blog with Bloglovin

Nu kan ni följa min blogg via bloglovin`& har på så sätt lättare att hålla koll på nya inlägg! Gå in på bloglovin & prenumerera på de bloggar ni är intresserade av att följa!


Varma kramar/Lotta

Morgonstund...

♥Godmorgon♥

Har varit ute tidigt & tagit dessa kort. Är så vackert på morgonen med all dagg spindelväv & alla insekter som är i full gång med dagens arbete. Denna morgon stod det ett rådjur & betade bara några meter bort...men då hade jag givetvis inte kameran framme. Jag har en fjärilsbuske i min trädgård & det fullkommligt vimlar av dom vackra små djuren. Man kan inte låta bli att förundras av deras otroliga färger. Fångade även dom små daggdropparna i gräset på bild..som sagt allt är egentligen vackert bara man ger sig tid att titta.


'♥Carpe diem♥


Varma kramar/Lotta


Redo för hösten..

Nu kan det bli höst & vinter precis när det vill (här har det redan varit höst en månad)! Köpte i går ett par riktigt snygga grova stövlar som verkligen tåler väder & vind. Skönt att kunna känna sig klädd men ändå inte behöva frysa. Jag tycker faktiskt det kan vara riktigt snyggt att bryta av dom skira söta tunikorna med en grov stövel. Stövlen kommer från Canada snow & är köpt på Skorett (där jag även lånat bilderna.)

Varma kramar/LottaRSS 2.0