Gnistrande snö..

Har varit ute & fotograferat lite vårtecken i min trädgård. Lite snödroppar tittade upp & eftersom vi haft en väldigt mild vinter så har många växter klarat sig riktigt bra. Hundarna var med ute & njöt även dom av det fina vädret.











Varma kramar/Lotta





Söta små älvor..

Hittade dessa underbart söta små älvor hos Fridas gård (Webbutik). Dom är handgjorda av järn och enligt sägen så upptäckte några australiensiska barn små vresiga gruvarbetare som bodde under trädgården och som under århundraden brutit malm och tillverkat små järnälvor. Varje älva representerade en del av trädgården ovanför och var tillverkad för just den delen. När en älva var färdig fördes hon i skydd av mörkret till trädgården där hon sedan väntade på att få liv av solens strålar. Man kan ju tro vad man vill om detta men historien är ju lika söt som älvorna!






Varma kramar/Lotta





Trevlig helg..

Vill önska er alla en riktigt trevlig helg!
I dag visar jag några bilder jag tog i höstas från min trädgård.
Dimman var på väg att lätta & solstrålarna kämpade sig igenom skikten.
♥Lyckades även fota det söta lilla fågelparet♥










Varma kramar/Lotta




Slut julat för i år..

Nu är det snart färdig julat hemma hos mig. Finns det något som man längtar efter så varje år? Att få pynta & göra mysigt, för att sedan tröttna på det lika fort..märkligt.:) Bjuder i dag på några bilder från julen som varit.





Varma kramar/Lotta





Ont om tid har jag gott om..

Oj vad tiden bara springer iväg!! I kväll slängde jag ut min gran..eller gran & gran, kallas den det även utan barr!??;)) Iblad är det bara omöjligt att hålla liv i dom små rackarna!! Julgransslingan tryckte jag ner i en stor glasvas & satt också ner en lärkgren. På så vis fick jag ju ha kvar det mjyka ljuset ifrån lamporna även om granen är borta. Har man en fin gran som nästan är synd att bara kasta bort är det riktigt fint att sätta den i trädgården & binda fast röda äpplen & talgbollar till fåglarna.











Varma kramar/Lotta





Nytt år nya inredningstrender..

Nytt år & nya trender. Nu är ju varken en trend eller mode en lag man måste följa, men det märkliga är ju att man sakta men säkert om än med visst motstånd själv hamnar där i slutänden! Hur många gånger har man inte sagt att "nej nej det där kommer jag aldrig att köpa eller tycka om"!? Lite jobbigt känns ju däremot att Shabby chic sjunger på sista versen. Fast jag tror nog den trenden blir kvar mycket längre än vad dom siar. Något som kommer mycket under det nya året är dom blåa tonerna från klarblått till turkos och petrol. Sedan har vi "djurtrenden" svenska uppstoppade rovdjur blir allt vanligare som inredningsdetalj & även djurfällar av alla de slag. Industristilen håller också i sig med sina robusta lampor & ruffa stil. Men som sagt..i slutänden gör vi PRECIS som vi vill!!:)

Bjuder i dag på lite bilder från örtagården i vinterskrud.










Varma kramar/Lotta






RSS 2.0