Fånga dagen..

Att fånga dagen & leva här & nu är inte alltid så lätt! Men man måste helt enkelt ta sig den tiden ibland.. Bara sitta & njuta av fåglarnas vackra sång & bara få vara!Varma kramar/Lotta
Syrenlycka & gullregn..

Visar i dag kort & gott två vackra bilder på mina syrener & på gullregnet som nu står i full blom!:)

♥Stanna upp & NJUUUT♥

Sommarkramar/Lotta

Bland blommor & blad..

Oj vilken sommarvärme vi fått redan! Allt har blivit grönt på en gång! Äppleträden står i full blom..& det är inte lite blommor i år! Lär bli många äppelpajer!:) Har flyttat blommor & buskar från framsidan. Fick bli en ny mindre rabatt mellan dom två höga björkarna som gränsar in till den vilda skogsdelen av tomten. Här kommer pionen få samsas med vitsippor & kirskål!;) Gullregnet står också i startgropen & kommer att blomma vilken dag som helst.


Sommarkramar/Lotta
Trädgårdsdrömmar..

I år har jag ganska många trädgårdsprojekt som jag skulle vilja förverkliga. Får väll se hur långt man kommer!;) Lite stenmurar ska byggas, klätterrosor ska planteras & entrèn ska få ny look! Lovar att visa lite bilder allt eftersom. I dag får ni se några bilder från altanen & en bild på mina hundar som jag tog tidigare i veckan!


Nä nu väntar trädgården!

Varma kramar/Lotta
Fransk stake..

Jag har länge velat ha en "fransk" ljusstake & blev ganska paff när jag hittade en kopia på Ullared!;)

Varma kramar/Lotta
Trädgårdsbilder..Varma kramar/Lotta
Naturen spricker av lycka..

Det underbara väder vi haft har gjort underverk för djur & natur. Allt har fullkomligt exploderat, & visst är de så att man inte kan låta bli att förundras över denna årstid. Jag tror inte att det bara är kossorna som släpps ut på grönbete som får spring i benen...Nä jag tror det drabbar oss lite till mans!:)
Vårkramar/Lotta

RSS 2.0