En ängel i mitt rum..

Har möblerat om lite här hemma & här kommer lite bildbevis på detta. Den här lilla hörnan är på min övervåning.
Gillar dessa fina provdockor & Åhlèns säljer dom nu till ett riktigt bra pris.


Varma kramar/Lotta
En liten hörna i vårsolen..

Har haft ett par riktigt fina vårdagar..när väl dimman ville släppa!;) Har planterat lite penseèr & gjort i ordning en skön liten hörna att slå sig ner på & bara njuta av den härliga solen.


Vårkramar/Lotta
Rösta på mig!!

Jag är med i Jotex tävling. Gå gärna in på länken nedan & rösta på mitt bidrag!:)


http://sub.ellos.se.linweb48.kontrollpanelen.se/itemShare.php?id=27194


Nu håller vi tummarna!


Varma kramar/Lotta


Nya gardiner i vår??

Tittade in på Svanefors sida & konstaterade snabbt att jag kunde tänka mig en hel del av deras fina vårsortiment. Gå in på deras sida för att hitta just din närmsta återförsäljare & för att inspiraras av vårens härliga mönster & färger!


Varma kramar/Lotta

Tänd ett ljus..

Dom här söta små ljuslyktorna är egentligen blomkrukor. Tyckte nästan dom kom mer till sin rätt som ljuslyktor.
Dom ser så skira & fina ut med den tunna ogämna kanten.


Varma kramar/Lotta
Uppäggad..

När det börjar närma sig påsk blir man helt uppäggad av alla fina påskdekorationer som finns att köpa!:)
Personligen gillar jag dom enkla naturtrogna äggen & fjädrarna. Äggen på bilden som är av glas med frostat mönster kommer från blomsterlandet. I skålen ligger vaktelägg & ett gåsägg.
Varma kramar/Lotta
Det blommar ut..

Jag får nästan be om ursäkt för alla dessa bilder på pärlhyacinter..men dom är ju SÅ fina & deras tid är kort!:) Olivträd är också något jag är svag för. Köpte ett nytt ganska stort i veckan på blomsterlandet för 199:- brukar kosta mycket mer. Även en liten viol har fått flytta hem till mig & när väl värmen kommer är det bara att plantera om den i en större kruka så växer den sig stor & fin hela sommaren!:)


Varma kramar/Lotta
Fredagsmys..

Tänk vad en vecka går fort!! Fredag igen & en härlig helg framför sig. Har gjort ett litet bildcollage med några söta små bilder. Vill passa på att önska er en riktigt trevlig helg!


Varma kramar/Lotta

Våren som bortblåst..

Vaknade i dag med ett vinterlandskap utanför fönstret! Den härliga vårkänslan man kände för bara några dagar sedan är som bortblåst. Meeen efter snö kommer tö!:) & dom säger att vi ska få riktigt skön vårvärme om bara några dagar! Härligt!! Visar i dag lite bilder på några blommor som tittat upp i min trädgård. Satte dom i några små flaskor & ställde alla på ett gammalt silverfat. På detta sätt går det inte åt så många blommor & man kan bara byta ut & fylla på när det behövs.


Varma kramar/LottaHemma hos..

Dagens bilder är från ett hem jag besökt. Jag kommer att lägga in lite hemma hos reportage lite då & då. Det är både kul & inspirerande att se hur andra har trixat & fixat för att nå just sitt mål!:)


Varma kramar/LottaVår i luften..

Vilket underbart väder vi har i dag!:) Vårkänslorna börjar verkligen sätta fart & man bara längtar efter den första vårfikan ute i den värmande vårsolen.

Vårkramar/Lotta

RSS 2.0