Julstämning..

 
 
Tittar in för att bjuda på lite julstämning!:) Har tagit lite bilder med min telefon & även redigerat dom där. Därav den lite sämre bildkvaliten. Fyndade dom små skridskorna på Tradera, tycker det är en så himla fin inredningsdetalj nu till jul. Har fått lite klagomål för att jag tänkt att gå över till instagram, så jag lovar att försöka hinna med min blogg lite ibland i alla fall!;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Följ mig på instagram..

 
Nu har ni möjlighet att följa mig via instagram. Detta är ett enklare & smidigare sätt att lägga in bilder på.
Ladda upp appen i er telefon & sök på "ett vingslag" så kan ni enkelt följa mig!
Kommer inte att bli inlägg här så ofta då jag känner att tiden inte räcker till.
Instagram gör det möjligt att på ett enklare sätt dela med sig av sina bilder.
 
 
 
Hoppas ni vill följa mig även i fortsättningen!
 
 
 
 

 
 
 
 

Strålande jul..

Här kommer ett lite mindre arrangemang. Hyacinter behöver varken jord eller vatten utan klarar sig alldeles utmärkt med näringen dom har i själva knölen. Jag tycker dessutom att deras rötter är ganska dekorativa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Julgrupp på fat..

 
 
Varje år gör jag ett jularrangemang på mitt stora Mateus fat. I år blev det så här!
 
 
 
 
 
 
 


 
   
 
 
 
 
 

Årets dörrkrans..

 
 
Nu har jag knåpat ihop årets dörrkrans som i år blev en helt ny variant. Det är ju egentligen bara fantasin som sätter gränser för hur dom kan se ut, så det är bara att prova sig fram! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gran yra..

 
Jag är barnsligt förtjust i små granar! Dom är så söta att plocka in & plantera i en lite grövre kruka med lite mossa eller bara som här, med tvättade rötter i en vas.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Ska de va en hyacint..

 
Nääää det ska vara måånga!;) Jag älskar hyacinter & har dom överallt. Tycker dom är så fina i all sin enkelhet. Gjorde en enkel lite julgrupp av blommor som jag köpt i min närmsta ica butik. Svårare än så behöver det inte vara. Den lilla renen hittade jag för ett par veckor sedan. Den var inte vit då utan mer åt de lite gröna hållet. Men efter några tag med penseln blev den så här fin.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Första advent..

 
Första ljuset är tänt & julen närmar sig med stormsteg. Som jag lovade ska ni få se några bilder på min adventsljusstake som jag gjort. Hittade en stor fin zinkkruka som jag tyckte blev perfekt till detta.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Adventsmys..

 
I dag har jag pysslat & fixat här hemma. Släpa upp min gamla bänk på altanen & dekorerade med gran & ris. Sedan kom pricken över i!! SNÖ!!:) Kan nog inte bli bättre julstämning så här till första advent! Har också gjort i ordning min JÄTTE STORA adventsljusstake, ni får se den i morgon! 
 
Vill passa på att önska er en riktigt mysig första adventhelg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

RSS 2.0