Myskväll vid brasan..

Har tänt ljus lite överallt & elden sprakar i kaminen. Själv sitter jag insvept i en filt uppkrupen i soffan & bläddrar i Jeanne d arc livings nya påsktidning! Heeelt underbara bilder & en stor inspirationskälla är detta verkligen.Varma kramar/Lotta
Smått & gott..

I dag blir det lite blandade bilder från mitt lilla hem. Håll till godo!:)Varma kramar/Lotta

Ektorp på plats..

Nu står det en ektorpsoffa även i mitt TV-rum. Det måste nog utan tvekan vara ikeas mest sålda soffa. Den finns i väldigt många svenska hem i alla fall. Inte så konstigt eftersom den både har ett bra pris & samtidigt är bekväm, snygg & någerlunda praktisk eftersom man kan ta av klädseln & tvätta eller byta till annan färg. Vi tog en vit men tänker köpa till klädsel i en annan färg också...kanske tröttnar på att tvätta!;))
Är väldigt nöjd med den nya möbleringen med en tvåa & två fåtöljer.
Varma kramar/Lotta
Vårnytt på Åhlèns..

Har ni kollat in allt fint som Åhlèns har fått in?? Hur mycket som helst som man skulle vilja ha!:) Mycket ljust & fräscht & även härligt friska pasteller! Här kommer några av mina favoriter!
Alla bilder kommer från Åhlèns hemsida som du hittar HÄR & där finner du även priser.

Varma kramar/Lotta

En doft av vår..

Har planterat en pärlhyacint i en glasburk. Både fint & praktiskt eftersom pärlhyacinterna har en tendens att bli höga & rangliga så får den lite extra stöd av burken.

Varma kramar/Lotta

Guld blir till vitt..

JA jag vet! Alla kommer nog inte att gilla det jag har gjort!;) Men det ger jag tusan i för jag tycker det är bättre att saker kommer till användning än att dom kastas bort. Jag har nämligen målat om en gammal lampett i "guld" till vitt. Tog också bort några av prissmorna så det inte blev för pråligt. Lampskärmen får vara kvar, tycker den blev ganska fin till. Så nu får ni ut på loppisar & leta fina gammla lampor & förvandla dom på ert eget sätt!;)
Varma kramar/Lotta

Jag ska visa var skåpet ska stå..

Det nymålade drängaskåpet är på plats & det gjorde sig i hörnan. Nu blev det också ännu tydligare att vi faktiskt MÅSTE byta ut våra gamla soffor. Flyttade ner ektorp fåtöljen & slängde bort den lilla soffan..mycket bättre!:) Tror det får bli en ektorp tvåa & två fåtöljer med fotpall. Önskar alla en skön kväll!


Varma kramar/Lotta
Nymålat..

Visar i dag bilder på mitt nymålade soffbord & drängaskåp. Slipade soffbordet i kanterna så det skulle se lite slitet & nött ut. Tycker båda gjorde sig väldigt bra som vita. Ska bli kul att få skåpet på plats i morgon.
Varma kramar/Lotta
Vit vecka..

Man skulle nog lugnt kunna säga att jag har en vit vecka!;) & då menar jag att jag är i målar tagen. Eftersom jag gillar vitt så ligger det mesta (som inte redan är vitt) i farozonen. Har målat mitt gamla dokumentskåp som min stora kille ska ha som sängbord. Har även målat om soffbordet & det gamla drängaskåpet..& det blev SNYGGT!:) Ni får se bilder på skåpet i morgon. Så länge får ni se lite fler bilder från min stora pojkes rum.


Varma kramar/Lotta
Känn historiens vingslag..

Som jag lovade får ni nu se bilderna jag hittade i en antik bok som jag köpt. Speciellt bilden med dåtidens badmode är ju hur häftig som helst!:) Titta & känn historiens vingslag..Varma kramar/Lotta

Kronan på verket..

I dag bjuder jag på några bilder med denna vackra krona som kommer från Dommo by Gawor. När jag skulle fotografera trillade några gamla foto ur den gamla boken..vilken bonus när man handlar på loppis!:) Dom bilderna får ni se i morgon...Varma kramar/Lotta

Liten läshörna..

Har i dag varit & hämtat en fåtölj som jag fyndat på blocket för 300:- !!:) Det var sista pusselbiten som fattades för att min stora killes rum skulle bli färdigt. Är väldigt nöjd med hur det blev. I kväll kommer en glad kille somna gott i sitt nya rum.
Varma kramar/Lotta
Härliga fredag..

Har lite trevliga projekt i helgen. Ska i morgon åka & hämta en fåtölj till sonens rum så han får sin mysiga läshörna. Visar er lite bilder när jag ställt allt i ordning!:) Önskar er alla en riktigt trevlig helg!

Varma kramar/Lotta

Fransk skylt..

Har köpt denna lilla franska skylt från Suedecoration. Kul att det fanns vårt husnummer. Den är bara 5x7cm & min tanke är att den ska sitta på min kommande stora vita dubbel grind. Gå gärna in på deras sida. Dom har mycket i den fransk lantliga, industri vintage stilen. Sedan visar jag bilder på ett ljus som jag dekorerat.Varma kramar/Lotta
Alldeles lysande..

Måste visa er min nya fina lampa som jag hittade hos Små ting. Den passade riktigt bra i sovrummet. Skylten med det lilla ordspråket var nästan gratis & kommer från City gross.
Varma kramar/Lotta

Ny piffat rum..

Har i helgen fixat till lite på min stora killes rum. Tur för mig att han gillar den ljusa stilen!:) Gillar verkligen det gamla skrivbordet & stolen. Linne färgad sängkappa kommer från Åhlèns. Den stora kudden, byrån & det vita överkasstet har jag köpt på Ikea.Den beige lampskärmen kommer från Hemtex & finns i fler fina färger. Kedjan på väggen hittade jag hos Små ting, en super mysig butik som ligger i Harplinge. Dom har även webbutik som du hittar HÄR.


Varma kramar/Lotta

Wiiii..iband har man tur..

Jag har varit med i en utlottning som söta Susanne med bloggen Den gamla skolan hade för ett tag sedan..& tro det eller ej men jag vann!!:) Jag fick en antik korthållare & 5st fina gamla vykort. Tusen tack Susanne!! Tänk att ett frimärke faktiskt kostade 5 öre på den tiden. & deras skrift & talesätt är ju bara helt underbart!:) Besök gärna bloggen den gamla skolan där bjuds alltid på ögonfröjd & mycket inspiration!

Det nedersta fotot är från min egen samling av antika bilder.
Jag bara älskar det här fotot!:)


Varma kramar/Lotta

RSS 2.0